Датотека:Crystal 128 mail.png

Извор: Едувики
Иди на навигацију Иди на претрагу

Crystal_128_mail.png(128 × 128 пиксела, величина датотеке: 6 kB, MIME тип: image/png)

Ова датотека се налази на Викимедијина остава и може да се користи на другим пројектима. Опис њене странице за опис је приказан испод.

Опис измене

Опис An icon from icon theme Crystal;
Датум (latest original release on KDE);
Извор All Crystal icons were posted by the author as LGPL on kde-look, the SVG version in various KDE packages;
Аутор Everaldo Coelho (YellowIcon);
Дозвола
(Поновно коришћење ове датотеке)
GNU head Овај рад је слободан софтвер, можете га редистрибуирати и/или модификовати под условима ГНУ-ове мање опште јавне лиценце или верзије 2.1 или (по вашем нахођењу) неке од каснијих верзија објављених од стране Задужбине за слободан софтвер. Овај рад се дистрибуира у нади да ће бити користан али без икакве гаранције укључујући и без подрзумеване гаранције функционалности или прикладности за одређену намену. Погледајте верзију 2.1 и верзију 3 ГНУ-ове мање опште јавне лиценце за више информација.
The Crystal Project are released under LGPL – GNU General Public License


Converted to SVG.svg
Ова icon слика требало би да буду поново израђене као векторска графика у SVG формату. Тиме се остварује неколико предности. Више информација потражите на Commons:Media for cleanup. Ако је ова слика већ доступна у SVG формату, отпремите је. Након отпремања датотеке, овај шаблон замените шаблоном {{vector version available|new image name.svg}}.

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна12:41, 14. септембар 2012.Минијатура за верзију на дан 12:41, 14. септембар 2012.128 × 128 (6 kB)PalosirkkaQuantized to 256 colors with http://pngnq.sourceforge.net/

Следећа страница користи ову датотеку: