Шаблон:ЕдуВикиLearning

Извор: Едувики
Иди на навигацију Иди на претрагу

Learning Day


Learning Day биће одржан у недељу, 23. марта 2014. године у просторијама канцеларије Викимедије Србије у Булевару краља Александра бр 20, на петом спрату. То ће бити интерни састанак чланова Викимедије Србије и њених представника у образовном пројекту, као и гостију из иностранства који се баве образовним активностима.


Представници Викимедије Србије изложиће гостима своје досадашње образовне пројекте, достигнућа и успехе. У краткој презентацији направиће се хронолошка ретроспектива пројекта, квалитет и квантитет чланака, број институција и ученика/студената који су учествовали. Такође, акценат ће се ставити на моделе приступа сарадњи и реализацији, идејама, успесима и неуспесима. Тражиће се и одговор на питање шта образовне институције очекују од нас, а шта ми очекујемо од њих.

Гости из иностранства поделиће са нама своја искуства, достигнућа, идеје, предлоге и презентовати нам како се образовни пројекти одвијају у њиховим државама и огранцима. Указаће нам на позитивна искуства и предложити своје моделе рада.