Šablon:EduVikiLearning

Izvor: Едувики
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Learning Day


Learning Day biće održan u nedelju, 23. marta 2014. godine u prostorijama kancelarije Vikimedije Srbije u Bulevaru kralja Aleksandra br 20, na petom spratu. To će biti interni sastanak članova Vikimedije Srbije i njenih predstavnika u obrazovnom projektu, kao i gostiju iz inostranstva koji se bave obrazovnim aktivnostima.


Predstavnici Vikimedije Srbije izložiće gostima svoje dosadašnje obrazovne projekte, dostignuća i uspehe. U kratkoj prezentaciji napraviće se hronološka retrospektiva projekta, kvalitet i kvantitet članaka, broj institucija i učenika/studenata koji su učestvovali. Takođe, akcenat će se staviti na modele pristupa saradnji i realizaciji, idejama, uspesima i neuspesima. Tražiće se i odgovor na pitanje šta obrazovne institucije očekuju od nas, a šta mi očekujemo od njih.

Gosti iz inostranstva podeliće sa nama svoja iskustva, dostignuća, ideje, predloge i prezentovati nam kako se obrazovni projekti odvijaju u njihovim državama i ograncima. Ukazaće nam na pozitivna iskustva i predložiti svoje modele rada.