Шаблон:СоциалЕвентСундаy

Извор: Едувики
Иди на навигацију Иди на претрагу

СОЦИАЛ ЕВЕНТ СУНДАYМеет Белграде ин дифферент wаy - фром тхе риверс. Тхис тоwн, лиес он цонфлуенце оф тwо биг Еуропеан риверс - Сава анд тхе Данубе. Ит ис а перфецт оппортунитy тwо леарн соме интерестинг фацтс абоут Белграде анд риверс. Сее тхе тоwн ант хе нигхт ундер тхе бридес. Тхис тоур wилл бе леад бy еxпериенцед гуиде. Јоин ус!
Интерестинг фацт:
Маин паyлон оф тхе Ада Бридге ис 200 метерс талл, јуст 4 метерс лоwер тхан Авала Тоwер!