Шаблон:Таргет

Извор: Едувики

Фор усе wитх Глобал мессаге деливерy/Таргетс, мостлy. Еxамплес:

{{target | page = Wikiversidad:Claustro Wikiversitario | site = es.wikiversity.org}}

Wикиверсидад:Цлаустро Wикиверситарио [ат] ес.wикиверситy.орг

{{target | user=Nemo bis | site = it.wikiquote.org}}

Немо бис [ат] ит.wикиqуоте.орг

Тхе цуррент глобал деливерy сцрипт лоокс фор тхис темплате он еацх лине. Тхе лине маy бе прецедед бy * ор #, бут тхис ис нот нецессарy.

Ноте: Унлике wхен инвокинг МедиаWики темплатес елсеwхере, тхе сцрипт реqуирес тхат еацх {{target}} ентрy бе он итс оwн лине (wитх алл оф итс параметерс) ин тхе специфиед ордер. Путтинг тхе "сите" параметер бефоре тхе "паге" ор "усер" параметер wилл нот wорк. Путтинг тхе параметерс он тхеир оwн линес wилл нот wорк.


Фор тхосе wхо аре тецхницаллy инцлинед, тхе цуррент сцрипт'с цоде лоокс сометхинг лике тхис:


# Дефине тwо настy регеxен
таргет_темплате_усер_ре = ре.цомпиле(р'\{\{*таргет*\|*усер*=*(.+)*\|*сите*=*(.+)*\}\}')таргет_темплате_паге_ре = ре.цомпиле(р'\{\{*таргет*\|*паге*=*(.+)*\|*сите*=*(.+)*\}\}')деф парсе_инпут_паге(хоме_wики, инпут_паге):    глобал таргет_темплате_усер_ре    глобал таргет_темплате_паге_ре    таргетс_лист = []    таргетс_обј = wикитоолс.Паге(хоме_wики, инпут_паге, фоллоwРедир=Фалсе)    таргетс_паге_теxт = таргетс_обј.гетWикиТеxт()    фор лине ин таргетс_паге_теxт.сплит(''):        иф таргет_темплате_усер_ре.сеарцх(лине):            инпут_таргет_усер = таргет_темплате_усер_ре.сеарцх(лине).гроуп(1).стрип()            инпут_таргет_сите = таргет_темплате_усер_ре.сеарцх(лине).гроуп(2).стрип()            иф ре.сеарцх(р'[А-За-з.\-]', инпут_таргет_сите):                таргетс_лист.аппенд([инпут_таргет_сите, 'Усер талк:' + инпут_таргет_усер])        елиф таргет_темплате_паге_ре.сеарцх(лине):            инпут_таргет_усер = таргет_темплате_паге_ре.сеарцх(лине).гроуп(1).стрип()            инпут_таргет_сите = таргет_темплате_паге_ре.сеарцх(лине).гроуп(2).стрип()            иф ре.сеарцх(р'[А-За-з.]', инпут_таргет_сите):                таргетс_лист.аппенд([инпут_таргет_сите, инпут_таргет_усер])    таргетс_лист = сортед(таргетс_лист)    ретурн таргетс_лист